KAINUUN

Mieslahti, Paltamo
9.–18.7.2022

Koronavirustiedote

Lue, kuinka pandemia vaikuttaa kesälukioihin.

ukioon siirtyvät, lukiolaiset ja muut toisen asteen opiskelijat

Täytä hakulomake 17.6. mennessä osoitteessa kesalukio.fi tai ilmoittaudu sähköpostitse: toimisto@kainuunopisto.fi

REHTORI
FM Helena Ahonen

JÄRJESTÄJÄ
Kainuun Opisto

LISÄTIETOJA
toimisto@kainuunopisto.fi, 040 073 1305,
kainuunopisto.fi

OSALLISTUMISMAKSU (lue lisää):
Täysihoito (sis. opetus, materiaalit, majoitus, ateriat, retki, vapaa-ajanohjelma)
/matikka
210 €/teatteri
Ilman täysihoitoa (sis. opetus, materiaalit, retki, vapaa-ajanohjelma)
-40 €
täysihoidon hinnasta

Mahd. oppikirjat omakustanteisia

Kainuun opisto

Kainuun Opistolla Oulujärven koilliskolkalla kohtaavat lukiomatematiikan peruskuntojaksolaiset ja Nuori Teatteri -koulutustapahtumaan osallistuvat nuoret.

Kainuun matikkakesälukio 9.–18.7.2022

• lukion aloittaville ja muille, jotka haluavat kerrata yläkoulun matikan sisältöjä,
  • lukion 1. vuoden päättäville,
  • lukion 2. vuoden päättäville sekä
  • ylioppilaskirjoituksiin valmistautuville, joilla on haasteita lukion pitkän matikan perusasioissa.

Kesälukiossa voi kerrata joko yläkoulun, lukion 1. vuoden tai lukion 2. vuoden pitkän matikan keskeisiä sisältöjä.

Siirry Kainuun matikkakesälukion sivulle.

Teatteri-ilmaisun kesälukio 9.–16.7.2022

• teatterista kiinnostuneille,
  • uutta kivaa harrastusta etsiville sekä
  • niille, jotka haluavat kehittää itseilmaisuaan ja itsetuntemustaan.

Kesälukiolaiset osallistuvat suosittuun Nuori Teatteri -tapahtumaan alan ammattilaisten johdolla.

Siirry Teatteri-ilmaisun kesälukion sivulle.

Iltaisin on tarjolla molempien kesälukioiden yhteistä vapaa-ajanohjelmaa, kuten pelejä, rantasaunomista ja kirkkovenesoutua. Omakustanteisesti mahdollisuus on myös esim. golfaukseen tai ratsastukseen.

Kesälukiossa ehtii tehdä paljon enemmän [kuin tavallisessa lukiossa], kun siellä ollaan opiskelemassa yhtä kurssia kerrallaan.

Kainuun matikkakesälukiolainen 2021

Kesälukiossa opiskelu on helpompaa ja yksilöllistä apua saa.

Kainuun matikkakesälukiolainen 2021

Kesälukiossa opiskelu on rentoa ja apua saa helposti. Kuitenkin parasta olivat ihmiset. Kun menet kesälukioon muista myös tutustua muihin opiskelijoihin ennen kuin on myöhäistä!

Iida, Kainuun matikkakesälukio 2019