Kesälukioseuran järjestämien kesälukioiden peruutusehdot

Nämä peruutusehdot koskevat Kesälukioseura ry:n järjestämiä kesälukioita. Mikäli järjestäjä on jokin muu taho, peruutusehdot voivat olla toisenlaiset. Tarkista aina järjestäjän omat peruutusehdot. Järjestäjä löytyy kesälukioesittelysivun vasemmasta laidasta kohdasta “Järjestäjä”, ja peruutusehdot yleensä kohdasta “Osallistumismaksu”.

Kotimaan kesälukioiden peruutusehdot

Kesälukiopaikka tulee vahvistaa määräaikaan mennessä. Vahvistamaton paikka voidaan luovuttaa varasijalla olevalle hakijalle.

Jos osallistuja peruu osallistumisensa vahvistuksen jälkeen vähintään kolme viikkoa ennen kesälukion alkua, voi Kesälukioseuralta anoa osallistumismaksun palautusta. Tällöin Kesälukioseura voi periä kuitenkin toimisto- ja käsittelykuluja 50 €.

Jos vahvistettu kurssipaikka perutaan alle kolme viikkoa ennen kurssin alkua, ei osallistumismaksua lähtökohtaisesti enää palauteta (pois lukien sairastumistapaukset).

Ulkomaan kesälukioiden peruutusehdot

Kesälukiopaikka tulee vahvistaa määräaikaan mennessä. Vahvistamaton paikka voidaan luovuttaa varasijalla olevalle hakijalle.

Jos osallistuja peruu osallistumisensa vahvistuksen jälkeen, peritään toimisto- ja käsittelykulujen (50 €) lisäksi peruutuksesta tai muutoksesta aiheutuneet todelliset kulut, jotka lentoyhtiö tai matkatoimisto Kesälukioseuralta perii. Huom! Lähellä matkan alkua peruutuskulu on usein 100 %. Sairastumistapauksessa kuluista sovitaan tapauskohtaisesti vakuutuspäätöksen mukaan.

Etäkesälukioiden peruutusehdot

Etäkesälukiopaikka tulee vahvistaa määräaikaan mennessä. Vahvistamaton paikka voidaan luovuttaa varasijalla olevalle hakijalle.

Jos osallistuja peruu osallistumisensa vahvistuksen jälkeen, peritään toimisto- ja käsittelykuluja 50 €.

Riittävän laitteiston ja verkkoyhteyden (ks. alla) hankkimisesta kurssikäyttöön tulee huolehtia itse. Etäyhteydet testataan ennen kesälukion alkua ja toimistolla pyritään ratkomaan tekniset ongelmat kurssin aikana. Jos testauksesta huolimatta ei pääse liittymään kurssille, voi Kesälukioseuralta anoa osallistumismaksun täyttä palautusta.