Kesälukioseuran järjestämien kesälukioiden peruutusehdot

Nämä peruutusehdot koskevat Kesälukioseura ry:n järjestämiä kesälukioita. Mikäli järjestäjä on jokin muu taho, peruutusehdot voivat olla toisenlaiset. Tarkista aina järjestäjän omat peruutusehdot. Järjestäjä löytyy kesälukioesittelysivun vasemmasta laidasta kohdasta “Järjestäjä”, ja peruutusehdot yleensä samasta paikasta kohdasta “Osallistumismaksu”.

Kotimaan kesälukioiden peruutusehdot

Hyväksymiskirjeessä kesälukioon valitulle osallistujalle lähetetään vahvistuslomake, jonka palauttamalla osallistuja vahvistaa kirjallisesti ottavansa kesälukiopaikan vastaan. Jos osallistuminen kurssille perutaan vähintään kolme viikkoa ennen kurssin alkua, voi Kesälukioseuralta anoa osallistumismaksun palautusta. Tällöin osallistumismaksusta peritään kuitenkin toimisto- ja käsittelykuluja 50 €.

Jos kurssipaikka perutaan alle kolme viikkoa ennen kurssin alkua, ei osallistumismaksua enää palauteta.

Ulkomaan kesälukioiden peruutusehdot

Hyväksymiskirjeessä kesälukioon valitulle osallistujalle lähetetään vahvistuslomake, jonka palauttamalla osallistuja vahvistaa kirjallisesti ottavansa kesälukiopaikan vastaan. Mikäli osallistuja ei palauta vahvistuslomaketta hyväksymiskirjeessä ilmoitettuun määräaikaan mennessä, on Kesälukioseuralla oikeus antaa hänen paikkansa seuraavalle hakijalle.

Jos osallistuja peruu osallistumisensa vahvistuksen jälkeen, peritään peruutuksesta tai muutoksesta aiheutuneet todelliset kulut, jotka lentoyhtiö tai matkatoimisto Kesälukioseuralta perii.