Hae suomeksi
Apply in English

Ansök till sommargymnasier 2022!

Observera, att denna blankett inte är tillgänglig för alla sommargymnasier. Vänligen se sökinformationen på varje sommargymnasiums egen introduktionssida.

Ansökningsblanketten


Personuppgifter


till att Sommargymnasiesamfundet behandlar informationen jag lämnar på detta formulär i enlighet med dess integritetsförklaring för att göra studentval eller att vidarebefordra ansökan till arrangören av det sommargymnasium jag ansöker till, och att informera mig om valet. Om jag är minderårig, ger mitt målsman sitt samtycke.
Informationen hjälper oss att planera boende, t.ex. rumsfördelning.
//
innan ansökningsperiod är slut.

Bakgrundsinformation


Följande information hjälper oss med studentval och praktiska kursplanering.
Berätta särkild om du tidigare har ansökt men kunde inte komma då.