TEATTERI-
ILMAISUN
KESÄLUKIO

Mieslahti, Paltamo
11.–18.6.2023

KOHDERYHMÄ
13–20-vuotiaat teatterista ja itseilmaisusta kiinnostuneet

KESÄLUKIOON HAKEMINEN
Täytä hakulomake 15.5. mennessä tai ilmoittaudu sähköpostitse: toimisto@kainuunopisto.fi

JÄRJESTÄJÄ
Kainuun Opisto

LISÄTIETOJA
Sinikka Hynynen:
sinikka.hynynen@kainuunopisto.fi,
044 299 0826
Lue lisää: Nuori Teatteri Kainuu

OSALLISTUMISMAKSU (lue lisää osallistumismaksusta):
280 € (sis. opetus, materiaalit, majoitus, ateriat, retki, iltaohjelma)

Halukkaille 40 € lisämaksusta retki Vuokatin seikkailupuistoon.

Huom! Kesälukio järjestetään, mikäli osallistujia on vähintään 15. Kaikki hakijat eivät välttämättä mahdu mukaan.

Kainuun opisto

Jo useasti järjestetty Nuori Teatteri -tapahtuma tarjoaa nuorille itseilmaisun ja itsetuntemuksen työkaluja sekä houkuttaa uuden kivan harrastuksen pariin – se on teatterin taikaa!

Kesälukion kanssa samaan aikaan ja samassa paikassa järjestetään myös Kainuun matikkakesälukio. Houkuttele siis mukaan matikan kertausta kaipaava kaverisi!

Opetus

Opetusta on yhteensä 40 tuntia (2 op).

ÄIDINKIELI JA KIRJALLISUUS/ILMAISUTAITO Teatteri-ilmaisu
Opetus koostuu teatteri-ilmaisun perusopetuksesta ja produktioharjoituksista. Opiskelu voi sisältää esim. puhe-, tunne- ja fyysistä ilmaisua, improvisaatiota, tanssia, läsnäoloa, pantomiimia ja kameran edessä näyttelemistä. Yhdessä kootaan myös esitys, jota yleisö pääsee seuraamaan. Ohjaajat ovat ansioituneita alansa taiteilijoita ja kouluttajia.

Tänä kesänä tapahtumassa opettavat Sanna Heikkinen, Saara Karjalainen, Janne Kinnunen ja Miska Palsio. Iltavalvojana ja vapaa-ajan ohjaajana toimivat Niina Jääskeläinen ja Minna Haarala.

Sanna Heikkinen on teatterin moniosaaja, joka ohjaa, kirjoittaa, esiintyy, opettaa sekä tekee tuotannollisia töitä. Saara Karjalainen on teatteri-ilmaisun ohjaaja, joka työskentelee teatterikentällä esiintyen ja ohjaten. Janne Kinnunen on näyttelijä ja teatteripedagogi. Janne on tuttu teatterista, televisiosta ja elokuvista. Miska Palsio on kuhmolaislähtöinen tanssitaiteilija. Hän tekee nyt paluun NuTe -leirille noin kahdeksan vuoden jälkeen, mutta tällä kertaa opettajana. Niina Jääskeläinen on leirin vapaa-ajan ohjelmasta ja ilta-ajan turvallisuudesta vastaava työntekijä Nutella. Hän on kolmikymppinen sosiaalialan opiskelija ja työskentelee muun ajan nuorten parissa järjestössä. Minna Haarala on nuoriso- ja vapaa-ajan ohjaaja, ja vastaa Nutella yhdessä Niinan kanssa vapaa-ajan ohjelmasta.

Lue lisää ohjelmasta ja sisällöstä Nuori Teatteri Kainuu -tapahtuman sivulta ja vilkaise edelliskesän tunnelmia Nuori Teatteri Kainuun Instagramista.

Muu ohjelma

Iltaisin on tarjolla mukavaa puuhaa, kuten pelejä, kisoja, karaokea, leffoja, suppailua ja saunomista. Lisäksi halukkaat voivat osallistua retkelle Vuokatin seikkailupuistoon 40 € lisämaksusta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *