Englantia opitaan sekä ulkomailla että eri puolilla Suomea

Kesälukioissa 2020 pääsee treenaamaan englantia monenlaisissa ympäristöissä.

Englantia ulkomailla

Englannin kieli on keskiössä Summer School in England (yläkoulun päättävät ja toisen asteen alkupään opiskelijat) ja Summer School in Scotland (lukion loppupään opiskelijat ja ulkomailla opiskelusta kiinnostuneet) -kesälukioissa.

Summer School by River Rhine -kesälukiossa Saksassa sekä Namibian kesälukiossa opetuskieli on myös englanti, vaikka näissä kesälukioissa suoritetaan teemakursseja.

Marokon kesälukio 18.–28.6.2023

Arabia, Englanti, Englantia ulkomailla, Ranska, Ulkomaan kesälukiot
Marokon kesälukio 18.–28.6.2023

Summer School in Scotland 30.6.–8.7.2023

Englanti, Englantia ulkomailla, Ulkomaan kesälukiot
Summer School in Scotland 30.6.–8.7.2023

Englannin kesäkursseja kotimaassa

Kotimaassa englantia voi opiskella sekä Salla-tunturin tuntumassa itäisessä Lapissa, Pirkanmaalla että Helsingissä.

Päivölän kesälukiossa Tarttilassa, Valkeakoskella voi harjoitella englannin yo-kokeisiin leirimäisellä intensiiviopetusjaksolla kesäkuun alussa. Kesälukioon voi tulla mistä vain ja majoittua täydellä ylläpidolla.

Sallan kesälukiossa heinäkuussa tarjolla on yläkoulusta lukioon niveltävä englannin kurssi sekä lukioenglannin kieliopin kertauskurssi.

Helsingin kesälukio II:n englannin abikurssilla opiskellaan iltaisin klo 14:30–19:00, ja kurssin laajuus on tukevat 50 tuntia. Kesälukio järjestetään heinä-elokuun taitteessa.

Helsingin kesälukio 24.7.–4.8.2023

Abikurssit, Englanti, Englantia kotimaassa, Helsinki, Kertauskurssit, Kotimaan kesälukiot, Matematiikka, Pääkaupunkiseutu, Ruotsi, äidinkieli
Helsingin kesälukio 24.7.–4.8.2023