Englantia opitaan sekä ulkomailla että eri puolilla Suomea

Kesälukioissa 2020 pääsee treenaamaan englantia monenlaisissa ympäristöissä.

Englantia ulkomailla

Englannin kieli on keskiössä Summer School in England (yläkoulun päättävät ja toisen asteen alkupään opiskelijat) ja Summer School in Scotland (lukion loppupään opiskelijat ja ulkomailla opiskelusta kiinnostuneet) -kesälukioissa.

Summer School by River Rhine -kesälukiossa Saksassa sekä Namibian kesälukiossa opetuskieli on myös englanti, vaikka näissä kesälukioissa suoritetaan teemakursseja.

Summer School by River Rhine 14.–21.6.2021

Biologia, Ekologia, Englanti, Englantia ulkomailla, Maantiede, Teemaopinnot, Ulkomaan kesälukiot
Summer School by River Rhine 14.–21.6.2021

Englannin kesäkursseja kotimaassa

Kotimaassa englantia voi opiskella sekä Salla-tunturin tuntumassa itäisessä Lapissa, Pirkanmaalla että Helsingissä.

Päivölän kesälukiossa Tarttilassa, Valkeakoskella voi harjoitella englannin yo-kokeisiin leirimäisellä intensiiviopetusjaksolla kesäkuun alussa. Kesälukioon voi tulla mistä vain ja majoittua täydellä ylläpidolla.

Sallan kesälukiossa heinäkuussa tarjolla on yläkoulusta lukioon niveltävä englannin kurssi sekä lukioenglannin kieliopin kertauskurssi.

Helsingin kesälukio II:n englannin abikurssilla opiskellaan iltaisin klo 14:30–19:00, ja kurssin laajuus on tukevat 50 tuntia. Kesälukio järjestetään heinä-elokuun taitteessa.

Helsingin kesälukion kevät 15.2.–18.3.2021

Abikurssit, Englanti, Englantia kotimaassa, Etäopetus, Helsinki, Matematiikka, Pääkaupunkiseutu, Yleiskesälukiot
Helsingin kesälukion kevät 15.2.–18.3.2021

Helsingin kesälukion kesä 26.7.–6.8.2021