SUMMER SCHOOL IN ENGLAND

Durham 20.—27.7.2019

Haku tähän kesälukioon 2019 päättynyt.

Kohderyhmä
15–17-vuotiaat lukiolaiset tai lukion aloittavat nuoret (lukion loppuvaiheen opiskelija, katso: Skotlannin kesälukio)

Kesälukioon hakeminen
Täytä hakemus verkossa 31.3. mennessä.

Rehtori
Dr. Lana Briton

Kesälukioseura ry ja Most Education CIC.
Suomalainen matkanjohtaja-opettaja Katja Siivonen matkustaa ryhmän mukana.

Kesälukioseura,
puh. 09 686 0770,
toimisto (at) kesalukioseura.fi

Osallistumismaksu (lue lisää)
850 €
(sis. edestakainen ryhmälento Helsinki–Durham, majoitus 1 hh:ssa, täysi ylläpito aterioineen, ohjelma ja opetus, retket sekä ryhmämatkavakuutus)

Lue myös peruutusehdot.

HUOM! Kesälukio järjestetään, jos osallistujia on vähintään 10. Kesälukio on tavallisesti suosittu, ja kaikki hakijat eivät välttämättä mahdu mukaan.

Haku tähän kesälukioon 2019 päättynyt.

Interested in learning English in an English environment? The English Youth Summer Exchange provides an excellent opportunity to learn English in authentic surroundings at the Durham University and to get to know the British culture and lifestyle.

Groups of young people from around the world will spend an exciting week together in the historic Durham city.

Durham University, which is the third oldest university in England, provides an environment in which students are encouraged to both achieve their best potential and to enjoy socially.

Language learning through the interactive activities, workshops, organized activities in Durham City, outings to Newcastle and a trip to Cambridge. A wide range of sports and team building activities are available. Furthermore, international, cultural and language-related activities will be provided. Each participant will be living in a single room on the ancient English castle-style Durham University Campus.

If possible, a pre-meeting in Finland will be arranged for those accepted.

ENGLANTI, A-KIELI Viesti ja vaikuta puhuen (ENA8)
You will improve your English in an international environment. The focus will be on improving conversation and communication skills. The English Summer Exchange includes interactive lessons, which are carried out in various methods.

Please agree with your school beforehand on whether the course completed during the summer high school (ENA8 or another English course) may be used as course compensation.

Oli paljon mahdollisuuksia puhua sekä suomalaisten että muiden kansalaisuuksien kanssa. Englannin puhuminen sujuu nyt paremmin ja sitä puhuessa on itsevarmempi olo.

Summer School in England -kesälukiolainen 2018

Kesälukiossa oli helppo tutustua toisiin ja kaikki järjestetty ohjelma oli hauskaa. Parasta oli uusien kavereiden saaminen monista eri maista 🙂

Isabella, Summer School in England 2017