Opiskele englantia autenttisessa ympäristössä

Kesällä 2019 järjestämme kaksi ulkomaan kesälukiota englannin opiskelijoille, sillä viime vuonna suosittu Summer School in England keräsi hurjasti enemmän hakemuksia kuin olimme odottaneet, ja valitettavan moni jäi ilman kesälukiopaikkaa. Hae pian, sillä haku molempiin kesälukioihin päättyy jo 31.3.!

Tuttuun Summer School in England -kesälukioon mahtuu mukaan 13 yläkoulun päättävää tai lukion alkuvaiheen opiskelijaa. Kesälukiossa osallistutaan suureen kansainväliseen Youth Summer Exchange -tapahtumaan, jossa on mukana ryhmiä eri puolilta maailmaa. Englantia on siis pakko käyttää, sillä suomea ymmärtävät vain oman ryhmän mukana matkaavat! Mukana on tietenkin myös brittinuoria. Kesälukion keskiössä on toiminnallisuus ja erilaiset ryhmähenkeä luovat aktiviteetit. Myös retkiä tehdään lähikaupunkeihin. Mukana matkustaa tukena ja turvana suomalainen englanninopettaja-matkanjohtaja.

Uusi lukio-opintojen loppuvaiheessa oleville suunnattu Skotlannin kesälukio vastaa englannin kielikurssien kasvaneeseen kysyntään. Kesälukio on luotu samalla menestyksekkäällä konseptilla, jolla kesälukiolaiset ovat opiskelleet ruotsia jo pitkään Språkbad på Gotland -kesälukiossa. Skotlannin kesälukion opettajien monipuolinen asiantuntemus (yhdysvaltalainen natiivipuhuja-englanninopettaja, kielikylpyihin ja murteisiin perehtynyt englanninopettaja sekä rehtorina Dumfriesin luokanopettajakoulutuksesta valmistunut opettaja) ja käsinkosketeltava innostus kurssin rakentamiseen luovat loistavat edellytykset kesälukion onnistumiselle.

Skotlannin kesälukiossa jalkaudutaan lähiympäristöön, vieraillaan mm. vallihaudan ympäröimässä Caerlaverockin linnassa, opiskellaan, keskustellaan ja vietetään vapaa-aikaa englannin kielen parissa. Lähde mukaan seikkailuun ja koe ihka ensimmäinen Skotlannin kesälukio!

Summer School by River Rhine 4.–11.6.2024

Biologia, Ekologia, Englanti, Englantia ulkomailla, Historia, Maantiede, Teemaopinnot, Ulkomaan kesälukiot
Summer School by River Rhine 4.–11.6.2024

Summer School in Scotland 24.6.–2.7.2024

Englanti, Englantia ulkomailla, Ulkomaan kesälukiot
Summer School in Scotland 24.6.–2.7.2024