HELSINGIN

Kesä: 26.7.–6.8.2021
(ilta/päivä)

ETÄOPETUSMAHDOLLISUUS
Kesälukion kevään opetus järjestetään kokonaan etänä. Kesän kurssit järjestetään lähiopetuksena, mutta voit tiedustella mahdollisuutta osallistua etänä.

Lue, kuinka pandemia vaikuttaa kesälukioihin.

Lukiolaiset ja ylioppilaskirjoituksiin valmistautuvat sekä aikuisopiskelijat

Ilmoittautuminen viimeistään 14 vrk ennen kurssin alkua Helsingin kesälukion hakulomakkeella.

Ilmoittautumisesi jälkeen HEO lähettää sinulle hyväksymiskirjeen ja ohjeet kurssimaksun suorittamisesta. Ilmoittautuessasi hyväksyt Helsingin kesälukion pelisäännöt. Tutustu pelisääntöihin ennen ilmoittautumistasi.

REHTORI
KTM Roosa Kinnunen

JÄRJESTÄJÄ
Helsingin kesälukio / HEOn kansanopisto

LISÄTIETOJA
HEO opintotoimisto
helsinginkesalukio@heo.fi

050 4620709

OSALLISTUMISMAKSU (lue lisää)
330 €/1 kertaus
(sis. opetus/etäopetus ja opetusmateriaali, mahdollisuus verkostoitua muiden opiskelijoiden kanssa, mahd. vapaa-ajan ohjelma)
Huom: Helsingin kesälukioon ei poikkeuksellisesti kuulu majoitusta tai aterioita!

Mahdollisista ilman lääkärintodistusta esitetyistä peruutuksista veloitamme 95 euron peruutusmaksun. Jos osallistujamäärä jää alle 12 opiskelijan, kurssi ei toteudu ja kurssimaksu palautetaan sinulle.

Haluatko valmistautua ylioppilaskirjoituksiin huolella juuri ennen H-hetkeä? Helsingin kesälukion abikursseilla kertaat valitsemasi aineen lukion oppimäärän intensiivisellä kertauskurssilla.

Laajat kertauskurssit kertaavat kattavasti lukiokurssien sisältöjä ja vahvistavat osaamistasi jatko-opiskelua ajatellen. Voit nauttia kesäisestä Helsingistä tai osallistua kotisohvalta käsin.

Vuoden 2021 kevään abikurssimme järjestetään etätoteutuksena, joten voit osallistua kurssille paikkakunnasta riippumatta! Opetus ajoittuu iltoihin juuri ennen kevään ylioppilaskirjoituksia.

Kesän kurssit järjestämme lähiopetuksena, mutta voit tiedustella mahdollisuutta tulla mukaan myös etänä.

Kunkin intensiivikurssin laajuus on 50 oppituntia.

Helsingin kesälukion kevään kurssit järjestetään etäopetuksena. Kesän opetus järjestetään lähiopetuksena HEOn kansanopiston tiloissa Kalliossa. Sekä keväällä että kesällä voit valita yhdestä kahteen kerrattavaa ainetta.

Lue tarkemmat kuvaukset kursseista:

Helsingin kesälukion kevät 15.2.–18.3.2021 (etäopetus, ilta)
Abikurssit: pitkä matematiikka, A1-englanti

Helsingin kesälukion kesä 26.7.–6.8.2021 (lähiopetus päivä/ilta)
Abikurssit: pitkä matematiikka, lyhyt matematiikka, A1-englanti, B-ruotsi, äidinkieli

Kesälukiomme sijaitsee monien Helsingin tunnetuimpien nähtävyyksien äärellä. Oppituntien lisäksi järjestämme mahdollisuuksia verkostoitua muiden opiskelijoiden kanssa. Tarjolla on myös ohjausta.

Helsingin kesälukion kevät 15.2.–18.3.2021

Abikurssit, Englanti, Englantia kotimaassa, Etäopetus, Helsinki, Matematiikka, Pääkaupunkiseutu, Yleiskesälukiot
Helsingin kesälukion kevät 15.2.–18.3.2021

Helsingin kesälukion kesä 26.7.–6.8.2021

Abikurssit, Englanti, Englantia kotimaassa, Helsinki, Matematiikka, Pääkaupunkiseutu, Ruotsi, Yleiskesälukiot, äidinkieli
Helsingin kesälukion kesä 26.7.–6.8.2021

Kesälukiossa sain uusia ystäviä!

Elina, Helsingin kesälukio 2020

Vähemmän ihmisiä, ei ahdistusta, sai olla oma itsensä, opettaja huomasi

Opiskelija, Helsingin kesälukio 2020

Kokemukseni Kesälukiosta oli todella hyvä ja antoisa. Käteen jäi laadukkaan opetuksen lisäksi myös monia uusia ystäviä.

Tiia, Helsingin kesälukio 2020

Kesälukio antoi varmuutta ja tukea matematiikan opiskeluun. Verrattuna lukion opettajaani, kesälukion opettaja oli todella hyvä.

Vihtori, Helsingin kesälukio 2019