Ulkomaan kesälukiot ovat taas avoinna!

Huomaathan, että ensimmäisenä sulkeutuu haku Espanjan kesälukioon ja Summer School by River Rhine -kesälukioon. Haku näihin kesälukioihin sulkeutuu ensi viikolla eli torstaina 31.3.

Summer School by River Rhine
tutustuttaa vesiekologiaan

    
  

Kesälukioon voi tulla myös treenaamaan englannin (ja halutessaan saksankin) kieltä ja saamaan uusia kavereita suomalaisesta kesälukioryhmästä ja saksalaisista lukiolaisista. Kesälukiossa on mm. liikuttu aktiivisesti vesillä tutkimusaluksella ja kanootilla, tutkittu Rein-joen ympäristöä ja läheisiä vesistöjä vaikkapa tandempyörän satulasta käsin ja tutustuttu Kölnin upeimpiin maamerkkeihin. Kesälukiossa yövytään isäntäperheissä saksalaisten lukiolaisten luona Weselissä, ja mukaan tueksi lähtee mahdottoman mukava bilsan ja mantsan ope Ville Kiviharju.

Espanjan kesälukiossa
käytetään espanjan kieltä arjessa

  


Jos espanjan kielen puhuminen tuntuu kankealta, Espanjan kesälukio tuo takuulla varmuutta ja uskallusta suulliseen kielitaitoon. Mikään ei ole yhtä tehokasta kielen oppimisen kannalta kuin arjen keskustelut, joissa tärkeintä on tulla ymmärretyksi eikä muistaa joka sanamuotoa oikein: jutteleminen isäntäperheen luona, koulussa, kahviloissa, kaupoilla ja uima-altailla. Kesälukiota isännöi kauniissa Valladolidin kaupungissa sijaitseva paikallinen lukio, joka järjestää osallistujille monenmoista koettavaa. Mukana matkustaa espanjan opettaja, jonka kanssa treenataan päivittäin osallistujille tärkeitä keskusteluja espanjaksi ja puretaan kokemuksia.

Tiedämme jo hyvin palautteista, että ulkomaan kesälukioista jää käteen uskomattomia kokemuksia ja rakkaita ystäviä! Tervetuloa hakemaan kesälukioon!