Summer School in England -kesälukioon on peruutusten vuoksi avautunut paikkoja. Hae kesälukioon heti!

Englannin päässä ollaan yhä toiveikkaita, että tapahtuma pystytään COVID-19-pandemiasta huolimatta järjestämään, sillä sikäläinen akateeminen vuosi on päätetty käynnistää kesäkuun alussa. Tilanne voi tietenkin muuttua, ja matkustusrajoituksia ja suosituksia olla matkustamatta voi olla voimassa myös Suomen puolelta. Kesälukioseura seuraa tilannetta, ja tiedottaa peruutuksista sekä suoraan hakijoille että etusivulle kiinnitetyssä tiedotteessa. Noudatamme kaikkia suosituksia, mutta toistaiseksi voimme vielä odottaa tarkempaa ennustetta ja ohjeita kesälle, joten kesälukioon kannattaa edelleen hakea. Myös apurahaa voi edelleen hakea kesälukio-opintoihin.

Kesälukiolaisten turvallisuus on Kesälukioseuralle tärkeintä, eikä kesälukiota järjestetä, jos riski arvioidaan liian suureksi. Tällöin ei myöskään paikan vahvistaneelle aiheudu mitään kuluja.

Myös Språkbad på Gotland -kesälukioon voi hakea normaalisti.