Myös bisneskesälukion haku päättyy pian

Start up -kesälukioon mahtuu mukaan vielä! Ilmoittaudu 20.5. mennessä, jos yrittäjyys kiinnostaa. Start up -kesälukiossa kokeillaan oman yrityksen perustamista ja testataan omia ideoita. Mukana myös yritysvierailuja ja -vierailijoita. Undervisningen och kursmaterialen erbjuds också på svenska!

Tsekkaa myös TATin bisneskesälukio, jonka haku päättyy jo 11.5. Kesälukiossa tutustutaan yrittäjyyteen ja yritysmaailman tulevaisuuden työpaikkoihin kiinnostavien yritysvierailujen ja -vierailijoiden kautta. Bisneskesälukio on sinua varten, jos työpaikat bisneksen parissa kiinnostavat ja haluat olla ajan hermolla liike-elämän kentällä.

Espoo 4.—8.6.2018

Haku sulkeutuu huhti-toukokuun vaihteessa, Haku sulkeutuu toukokuun lopulla, Helsinki, Teemakesälukiot, Uudet, Yritysmaailma
Espoo 4.—8.6.2018

Helsinki 11.—15.6.2018

Haku sulkeutuu huhti-toukokuun vaihteessa, Helsinki, Teemakesälukiot, Yritysmaailma
Helsinki 11.—15.6.2018