TATin bisneskesälukio

Helsinki 11.—15.6.2018

Huomaathan, että tämä on esittely kesän 2018 kesälukiosta.

 

Kohderyhmä
Lukioon siirtyvät nuoret, lukiolaiset, muut toisen asteen opiskelijat

Kesälukioon hakeminen
Täytä hakemus verkossa 20.4. mennessä. 

Osallistumismaksu (lue lisää)
140 € (sis. opetus, vierailut, lounas, kahvi).

Huom! Majoitus ei kuulu hintaan, ja opiskelija järjestää sen itse. Mahdollisia vapaita huoneita voi tiedustella kesäkuussa Kesälukioseuralta (toimisto (at) kesalukioseura.fi, puh: 09 – 68 60 77 18). Ennen kesäkuuta huoneita ei voi varata.

Peruutus on ilmainen 30.4. saakka, minkä jälkeen peritään puolet kurssimaksusta eli 70 €.

Rehtori
Mikko Hakala, johtaja, Yrityselämän nuoret sukupolvet

Järjestäjä
TAT ry

Lisätietoja
Julia Kiljunen, 044 075 8085, julia.kiljunen (at) tat.fi, www.tat.fi/lukiokurssit

Huomaathan, että tämä on esittely kesän 2018 kesälukiosta.

 

Millaisia mahdollisuuksia tulevaisuus luo liiketoiminnalle? Millaisia taitoja tulevaisuuden työelämässä tullaan tarvitsemaan? Oletko kiinnostunut luomaan verkostoja työnantajiin ja saamaan kokemusta käytännön työelämästä?

TAT järjestää kesälukion teemalla Tulevaisuuden liiketoiminta. Kesälukiossa vieraillaan eri yrityksissä ja tavataan liikemaailman johtoa. Samalla pureudutaan liiketoiminnan ajankohtaisiin ilmiöihin ja tulevaisuuden trendeihin.

Opetus

Sovi etukäteen lukion TO3-kurssin hyväksilukemisesta oman opinahjosi kanssa.

Kurssilla opiskelijalle muodostuu käsitys tulevaisuuden liiketoimintamahdollisuuksista ja globaalien megatrendien vaikutuksesta liiketoimintaan. Opiskelija saa kuvan yrittäjyydestä ja start up -toiminnasta Suomessa. Opiskelija tutustuu sijoittamisen perusteisiin ja kansainväliseen pankkitoimintaan, ja ymmärtää maineen ja vastuullisuuden merkityksen liiketoiminnassa. Alta näet alustavan päiväohjelman.

Muu ohjelma

Opiskelijoita kannustetaan yhteiseen tekemiseen, ja TAT antaa ideoita ja vinkkejä Helsinkiin tutustumiseen porukassa. Ohjattua iltaohjelmaa ei järjestetä, mutta kurssi alkaa rennolla tutustumisella ja päättyy yhteiseen ohjelmaan iltapäivällä.

KUVA: Iiro Rautiainen

 

Parasta oli tietämyksen lisääntyminen erilaisista liiketoiminnoista ja yrityskulttuureista.

Ilona, Tulevaisuuden liiketoiminta -kesälukio 2017

 

Tärkein oppimani asia on, että mahdollisuuksiin täytyy osata tarttua ja täytyy osata asettaa itselleen tavoitteita. On vaikea päästä haluamaansa pisteeseen ilman konkreettisia ja realistisia välitavoitteita. Koskaan ei myöskään ole liian aikaista alkaa tavoitella unelmiaan.

Veronika, Tulevaisuuden liiketoiminta -kesälukio 2017