Arvaisitko, että ensi vuonna käynnistyy jo 60. kesälukiokesä? Merkitykselliset oppimiskokemukset ja nuorten hyvinvoinnin tukeminen ovat edelleen toimintamme keskiössä. Näinä aikoina tärkeää on erityisesti nuorten tulevaisuususkon vahvistaminen. Kesälukioiden ulkopuolelle uhkaa kuitenkin jäädä yhä isompi joukko nuoria, joille osallistuminen ei taloudellisista syistä ole mahdollista.

Auta meitä pitämään kesälukioiden ovet avoinna kaikille. Pienkeräyksemme on auki joulukuun ajan osoitteessa https://parempiatekoja.fi/pienkerays/anna-nuorelle-lahjaksi-kesalukiokokemus  

 Vihjaathan keräyksestä myös muille. Jokainen lahjoitus on merkityksellinen!

* * *

Jos taas tulit tähän artikkeliin siksi, että haluat antaa tutulle nuorelle kesälukiokokemuksen lahjaksi, voit ladata alta itse tulostettavan pohjan, jonka sujauttaa kirjekuoreen. Kesälukioihin tulee hakea normaalisti 25.1. alkaen, mutta voit luvata nuorelle maksaa kesälukiokokemuksen hänen puolestaan, ja antaa vaikkapa vinkkejä: haluaisiko hän ehkä Skotlantiin? Lappiin? Etäkurssille? Ihana kesäkokemus edessä!

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Lataa [1.83 MB]