Summer School in Scotland -kesälukion hakuaikaa jatkettu viikonlopun yli

Muista hakea Skotlantiin viimeistään sunnuntaina 2.4.2023.

Summer School in Scotland tarjoaa mahdollisuuden tutustua upeaan Scottish Borders -alueeseen, tulla varmemmaksi suullisen englannin kanssa turvallisessa porukassa kolmen opettajan johdolla. Kesälukio on kielikylpymäinen, eli opettajat puhuvat vain englantia ja mukana on myös natiivipuhuja.

Kesälukiossa voi myös suorittaa tai kerrata englannin moduulin ENA8 Viesti ja vaikuta puhuen.


Join a group of like-minded students and three teachers from Finland to discover Scotland! You will meet new friends, visit interesting places, and improve your conversational skills all-the-while using English in and out of classroom.

The summer school takes place in the Scottish Borders area. Your course site is the modern Jean Muir Student Village and the surrounding campus within a hiking distance from some of Scotland’s most interesting and beautiful destinations such as the Abbotsford House (home of Sir Walter Scott) and Melrose Abbey. You will also visit Edinburgh – the capital and cultural hub of Scotland.

Bring your comfiest hiking shoes!


Lue lisää ja hae kesälukioon: Summer School in Scotland 2023

""