Pian selviää, mitä ensi kesänä voi kesälukioissa opiskella

Kesälukioseuran toimisto jää hiljalleen joululomalle, ja olemme jälleen paremmin tavoitettavissa tammikuun puolella.

Kesälukiot ja niiden ohjelmat julki 25.1.

Kesälukiot 2022 julkaistaan 25.1. mennessä, jolloin myös aukeaa haku kesälukioihin. Jos haluat muistutuksen kesälukioiden julkaisusta ja hakuajan alkamisesta, kannattaa liittyä uutiskirjeemme tilaajaksi. Uutiskirjeitä lähetetään muutama vuodessa, esim. määräpäivien lähestyessä muistutuksena tai uutta ohjelmaa julkaistaessa. Liity uutiskirjeen tilaajaksi täältä.

Kansainvälisten kesälukioiden kanssa vielä jännitetään

Pääsemmeköhän ensi kesänä jo matkustamaan? Sitä jännitetään nyt, kun ulkomaan kesälukioita ja kotimaan kansainvälisiä kesälukioita kovaa kyytiä taas valmistellaan. Esimerkiksi Iso-Britanniassa COVID-19-pandemia on ollut raskas ja ero EU:sta tuonut suuria muutoksia kansainvälisiin projekteihin. Niinpä Englantiin ja Skotlantiin suuntautuvat kesälukiomme eivät ehtineet kesän 2022 kesälukioesitteeseen eikä niiden järjestymisestä ole vielä varmuutta. Englannissa odottelemme kumppanin rahoituspäätöstä tapahtumalle ja Skotlannissa joudumme etsimään luultavasti kokonaan uuden yhteistyökumppanin.