Etämatikkaa tulossa myös 2021!

Kesällä 2020 Kesälukioseura järjesti ensimmäistä kertaa kaikille Suomen lukiolaisille suunnatun etäkertauskurssin pitkän matematiikan perusteista. Yhteistyössä Matemaattisten Aineiden Opettajien Liiton MAOL ry:n kanssa ja voimakkaasti opiskelijan tarpeita ajatellen järjestetty etäkurssi oli valtavan suosittu – eikä vähiten koronakeväänä syntyneen oppimisvajeen vuoksi. Se oli myös hieno kokemus kaikille osapuolille. Palautteet olivat imartelevia, ja jatkoa onkin kyselty paljon.
Voimmekin ilolla luvata ensi kesäksi jälleen etäkertauskurssin pitkän matikan 1. ja 2. vuoden aiheiden perusteista, ja lisäksi laajennamme yhteistyössä MAOLin kanssa lyhyen matikan puolelle! Kursseille tulee käyttöön MAOLin parhaillaan kehittämä uusi oppimisalusta MAOL toiseen. MAOL toiseen tulee korvaamaan läksyvihkon, ja alusta tuo mukanaan myös paljon muita toiminnallisuuksia. Mukana ovat jälleen myös hyödyllisinä koetut laskupajat pienryhmissä sekä opetusharjoittelijoina toimivat tuutoropettajat.
Kursseille haku aukeaa tammikuun lopulla 2021.
Millaista siellä tämän kesän kurssilla sitten oli? Dimensio-lehdessä julkaistiin artikkelit sekä opiskelijan, tuutoropettajan että avustavan opettajan näkökulmasta.
Katso tunnelmia kurssilta kuvina alta.