Kesälukioseura osallistuu Itämeripäivään järjestämällä kenttäopetusdemoja Helsingissä

Opettaja: tuo lukiolaisryhmäsi tai kouluttaudu itse meriluonnon äärellä!

Viime vuonna lämmintä palautetta saanut Itämeripäivän ohjelmamme saa jatkoa. Itämeri-kesälukion tuoman kokemuksemme antia opettajille ja lukiolaisille: kuinka järjestää ekologian kenttätunti meren äärellä. Kokeneiden ja innostavien opettajiemme pitämät oppituntidemot ovat maksuttomia ja järjestetään Helsingin keskustan tuntumassa Harakan saarella. Lauttamatka saarelle kestää vain 5 min ja Kesälukioseura kustantaa yhteysvenemaksun ryhmille.

Mukaan voivat ilmoittautua opettajat lukiolaisryhmineen sekä yksittäiset opettajat ilman ryhmää mahdollisimman pian tai viimeistään to 19.8.2021. Oppitunti soveltuu hyvin osaksi BI2-kurssia, BI2- tai BI3-moduulia, soveltavia opintoja tai vaikkapa luontokerhon toimintaa.

Itämeripäivä on 26.8.2021.

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan pian (paikkoja on rajallisesti).

Kesälukioseura + Itämeripäivä 27.8.2020
Petrimaljan tutkimista Itämeri-kesälukiossa