Kesän 2018 kesälukioissa soveltavaa kuvataidetta niin nuorille kuin aikuisillekin

Kahdessa kesälukiossa keskitytään tänä vuonna soveltaviin kuvataiteisiin, nimittäin valokuvaukseen, elokuvan tekoon ja videokuvaukseen, sarjakuvataiteiluun ja keramiikkaan.

Kursseille ovat tervetulleita myös aikuiset, vaikka kursseista saa myös soveltavan kuviksen lukiokurssin. Heittäytyisitkö kesäkuun alussa kehittämään taitojasi intensiivikurssilla? Kesälukioihin kannattaa tulla viettämään kesäpäiviä kauempaakin, sillä kesälukioiden osallistumismaksuun kuuluu majoittuminen täydellä ylläpidolla. Tilaa on vielä runsaasti kummassakin aivan uudessa kesälukiossa. Ota mukaasi vaikka koko harrastusseura!

Kesälukio on myös mainio ympäristö tavata uusia, samasta aiheesta kiinnostuneita ihmisiä ja laajentaa ystäväpiiriään. Kesälukioseuran keräämässä palautteessa yleisimpiä ilonaiheita on uusien kavereiden saaminen. Mikään ei hio ihmisiä yhteen kuten yhteinen oppiminen ja tekeminen, hauskaa vapaa-ajanohjelmaa unohtamatta.

[table “16” not found /]