Hio osaamistasi yo-kokeeseen tai kokeile uutta ympäristöä

Kesällä 2018 ruotsia voi opiskella useassa kesälukiossa. Kielikylpyyn pääsee Språkbad på Gotland -kesälukiossa, jossa viikon aikana keskitytään ruotsin kielen harjoitteluun kolmen opettajan johdolla. Opettajat tulevat eri kielitaustoista (suomalainen ruotsinopettaja sekä ruotsalainen ja suomenruotsalainen kielenopettaja), mikä tukee monipuolista kielenoppimista, puhumattakaan otollisesta ympäristöstä. Gotlannin upeissa maisemissa ja motivoituneessa porukassa kieleen ja kulttuuriin uppoutuminen on hauska kokemus.

Jos ruotsia haluaa kerrata lähempänä, ruotsin intensiivikursseja on tarjolla kolmessa kotimaan kesälukiossa: Pirkanmaan ja Hämeen kesälukiossa Valkeakoskella (B-ruotsin abikurssi), Helsingin kesälukiossa Kalliossa (B-ruotsin abikurssi) ja Kovien tieteiden kesälukiossa Jyväskylän Korpilahdessa (B-ruotsin kertauskurssi). Myös kauempaa voi tulla, sillä kesälukioissa on tarjolla majoitus ja ylläpito.

Lue lisää kesälukioista klikkaamalla alta!

Länsi-Uudenmaan kesälukio 24.6.–5.7.2019

Englanti, Matematiikka, Ruotsi, Yleiskesälukiot, äidinkieli
Länsi-Uudenmaan kesälukio 24.6.–5.7.2019

Språkbad på Gotland 11.–18.7.2019

Ruotsi, Ulkomaan kesälukiot
Språkbad på Gotland 11.–18.7.2019

Kovien tieteiden kesälukio

Abikurssit, Biologia, Fysiikka, Kemia, Matematiikka, Ruotsi, Teemakesälukiot, Yleiskesälukiot
Kovien tieteiden kesälukio

Helsingin kesälukio I 22.7.–2.8.2019

Abikurssit, Helsingin kesälukiot, Helsinki, Kemia, Matematiikka, Ruotsi, Yleiskesälukiot
Helsingin kesälukio I 22.7.–2.8.2019