Hio osaamistasi yo-kokeeseen tai kokeile uutta ympäristöä

Kesällä 2018 ruotsia voi opiskella useassa kesälukiossa. Kielikylpyyn pääsee Språkbad på Gotland -kesälukiossa, jossa viikon aikana keskitytään ruotsin kielen harjoitteluun kolmen opettajan johdolla. Opettajat tulevat eri kielitaustoista (suomalainen ruotsinopettaja sekä ruotsalainen ja suomenruotsalainen kielenopettaja), mikä tukee monipuolista kielenoppimista, puhumattakaan otollisesta ympäristöstä. Gotlannin upeissa maisemissa ja motivoituneessa porukassa kieleen ja kulttuuriin uppoutuminen on hauska kokemus.

Jos ruotsia haluaa kerrata lähempänä, ruotsin intensiivikursseja on tarjolla kolmessa kotimaan kesälukiossa: Pirkanmaan ja Hämeen kesälukiossa Valkeakoskella (B-ruotsin abikurssi), Helsingin kesälukiossa Kalliossa (B-ruotsin abikurssi) ja Kovien tieteiden kesälukiossa Jyväskylän Korpilahdessa (B-ruotsin kertauskurssi). Myös kauempaa voi tulla, sillä kesälukioissa on tarjolla majoitus ja ylläpito.

Lue lisää kesälukioista klikkaamalla alta!

Hemse 14.—21.7.2018

Haku sulkeutuu huhti-toukokuun vaihteessa, Ruotsia, Språkbad, Ulkomaan kesälukiot
Hemse 14.—21.7.2018

Helsinki 4.—15.6.2018

Abikurssit, Helsingin kesälukiot, Helsinki, Ruotsia, Yleiskesälukiot
Helsinki 4.—15.6.2018

Jyväskylä 29.7.—8.8.2018

Abikurssit, Haku sulkeutuu kesäkuussa, Haku sulkeutuu toukokuun lopulla, Haku sulkeutuu viimeisenä, Ruotsia, Teemakesälukiot, Yleiskesälukiot
Jyväskylä 29.7.—8.8.2018

Valkeakoski 4.—15.6.2018

Abikurssit, Haku sulkeutuu huhti-toukokuun vaihteessa, Haku sulkeutuu toukokuun lopulla, Lukioon valmentavat, Ruotsia, Soveltava kuvataide, Teemakesälukiot, Yleiskesälukiot
Valkeakoski 4.—15.6.2018

Vastaa