Hio osaamistasi yo-kokeeseen tai kokeile uutta ympäristöä

Kesällä 2018 ruotsia voi opiskella useassa kesälukiossa. Kielikylpyyn pääsee Språkbad på Gotland -kesälukiossa, jossa viikon aikana keskitytään ruotsin kielen harjoitteluun kolmen opettajan johdolla. Opettajat tulevat eri kielitaustoista (suomalainen ruotsinopettaja sekä ruotsalainen ja suomenruotsalainen kielenopettaja), mikä tukee monipuolista kielenoppimista, puhumattakaan otollisesta ympäristöstä. Gotlannin upeissa maisemissa ja motivoituneessa porukassa kieleen ja kulttuuriin uppoutuminen on hauska kokemus.

Jos ruotsia haluaa kerrata lähempänä, ruotsin intensiivikursseja on tarjolla kolmessa kotimaan kesälukiossa: Pirkanmaan ja Hämeen kesälukiossa Valkeakoskella (B-ruotsin abikurssi), Helsingin kesälukiossa Kalliossa (B-ruotsin abikurssi) ja Kovien tieteiden kesälukiossa Jyväskylän Korpilahdessa (B-ruotsin kertauskurssi). Myös kauempaa voi tulla, sillä kesälukioissa on tarjolla majoitus ja ylläpito.

Lue lisää kesälukioista klikkaamalla alta!