Bisnes- ja start up -kesälukioissa tutustutaan yrittäjyyteen ja tulevaisuuden työpaikkoihin

Kiinnostaako yrittäjyys? Start up -yritysten maailmaan voit tutustua nyt Nuori Yrittäjyys ry:n ja Espoon kaupungin yhteistyössä järjestämässä Start up -kesälukiossa. Haku kesälukioon on nyt avattu, ja hakuaikaa on 30.4. saakka.

Alta löydät yritysmaailmaan tutustuttavat kesälukiot kesällä 2018. TATin bisneskesälukiossa voit luoda kontakteja yrityksiin, oppia työstä niin yritysten johtoportaassa kuin muillakin tasoilla ja rakentaa pohjaa työelämällesi bisnesmaailmassa. Start up -kesälukiossa puolestaan annetaan luovuuden kukkia, keskitytään omiin liikeideoihin ja hypätään mukaan start up -pöhinään.

Molemmissa kesälukioissa tehdään yritysvierailuja ja kuullaan vierailijoita. TATin bisneskesälukion osallistumismaksuun kuuluu lounas, Start up -kesälukiossa ruokaillaan omakustanteisesti.