Kyllä, tulen kesälukioon!

Olen saanut hyväksymiskirjeen ja haluan vastaanottaa kesälukiopaikan. Jos olen alaikäinen, täytän tämän lomakkeen huoltajani kanssa.

Kesälukiopaikan vahvistaminen


Kuvauslupa ja media

Kesälukioseuran viestintä-, markkinointi-, opetus- tai muuhun käyttöön. Lupa käsittää sekä digitaalisen että analogisen käytön (esim. YouTube, Facebook, Instagram, verkkosivut ja julkaisut). Antamani lupa on ajallisesti ja maantieteellisesti rajoittamaton eikä kuvien käytöstä makseta korvausta. Huom! Jos et ole antanut kuvauslupaa, sinua pyydetään poistumaan kuvasta, kun opettaja ottaa kuvia.
haastatella ja kuvata tiedotusvälineiden (TV, radio, lehdistö) kurssiuutisoinnissa.

Sääntösitoumus

Säännöt on laadittu sinun ja muiden kurssilaisten turvallisuuden ja viihtyvyyden takaamiseksi. Ota säännöt mukaasi kesälukioon.

Alaikäinen: käy nämä säännöt läpi yhdessä huoltajiesi kanssa ennen matkalle lähtöä, jotta sinua matkan aikana koskevat vastuukysymykset olisivat selvät järjestäjän ja huoltajiesi välillä.

Kesälukion pelisäännöt

  1. Noudata rehtorin, opettajien ja muiden valvojien ohjeita.
  2. Sinun on osallistuttava kesälukion ohjelmaan (opetustuokiot, tutustumiskäynnit, retket yms.).
  3. Noudata annettuja aikatauluja. Ilmoita, jos jostakin syystä joudut jäämään pois sovitusta ohjelmasta kesälukion aikana.
  4. Jos kohtaat vaikeuksia, keskustele niistä rehtorisi ja/tai valvojien kanssa. Voit tehdä sen täysin luottamuksellisesti.
  5. Ole hienovarainen ja osoita kulttuurista ymmärtämystä.
  6. Huolehdi tavaroistasi, rahoistasi ja henkilöllisyystodistuksistasi. Järjestäjä on vakuuttanut sinut tapaturman varalta, mutta matkatavaravakuutuksesta sinun tulee itse huolehtia.
  7. Päihdeaineiden käyttö kesälukioissa on kielletty, koskien myös täysikäisiä osallistujia. Huom.! Vakuutus ei korvaa vahinkoja, jotka aiheutuvat alkoholin tai muun huumaavan aineen käytöstä.
  8. Kesälukioissa ei saa kiusata ketään eli kursseillamme on nollatoleranssi kiusaamisen suhteen. Jos havaitset kiusaamista, kerro siitä heti opettajalle.
  9. Lähetä kopiot mahdollisista lääkemääräyksistäsi Kesälukioseuraan ennen kesälukion alkua. Säännönmukaisesta lääkityksestäsi huolehdit itse, jollei toisin sovita. Sinun on ilmoitettava mahdollisista allergioista ja muista sairauksista etukäteen Kesälukioseuraan, jotta ne voidaan ottaa huomioon majoituksen ja ruokailun järjestämisessä.
Mikäli näitä sääntöjä rikkomalla vaarannat oman tai toisten turvallisuuden tai käytökselläsi vaikeutat kesälukion ohjelman toteutumista suunnitellulla tavalla, sinut voidaan lähettää omalla tai huoltajiesi kustannuksella takaisin kotiin kesken kesälukion.