Harjoittelu- ja opettajapaikat kesälukioissa 2020

Kiinnostavatko opetustyöt kesäaikaan? Kesälukioleireillä voit kokeilla uudenlaista opettamista uudessa ympäristössä Suomessa tai ulkomailla.

Kesälukioseura ja muut kesälukiojärjestäjät etsivät opettajia kesän 2020 kesälukioihin.

Harjoittelijat

Kesälukioissa on harjoittelumahdollisuuksia eri alojen aineenopettajaopiskelijoille. Harjoittelijalle tarjotaan tavallisesti majoitus täydellä ylläpidolla sekä matkakorvaukset.

Opettajat

Opetustehtäviä on tarjolla aineenopettajille, taiteenalojen ammattilaisille ja muille asiantuntijoille. Niitä kesälukioita, joissa tarjotaan lukion oppimäärään kuuluvia kursseja, opettavat pätevät, valmistuneet aineenopettajat. 

Kesälukion opettaja on työsuhteessa joko Kesälukioseuraan tai muuhun kesälukiojärjestäjään, kuten kansanopistoon. Kesälukioseuran opettajat saavat työskentelyn ajalta päiväpalkan lisäksi majoituksen, ylläpidon, matkakulukorvaukset ja usein päivärahan. 

Mitä kesälukiot ovat?

Kesälukiot ovat internaattimuotoisia, 1–2 viikkoa kestäviä ”kesäkouluja” eri puolilla Suomea ja ulkomailla. Kesälukiossa toimii opettajatiimejä ja opettaminen voi olla hyvin yhteisöllistä.

Kesälukiossa nuori voi suorittaa lukio-kursseja, valmistautua ylioppilaskirjoituksiin, kerrata asioita ennen lukioon siirtymistä, tai oppia kieliä ja kulttuuria kansainvälisessä ympäristössä. 

Yleiskesälukioissa opiskellaan eri lukioaineiden kursseja. Teemakesälukioissa keskitytään tiettyyn aiheeseen, kuten ekologiaan tai luonnontieteisiin. Ulkomaan kesälukiossa opiskelija voi harjaannuttaa suullista kielitaitoaan ja kulttuurintuntemustaan. Ulkomaan kesälukioissa opettaja on myös matkanjohtajan roolissa.

Kolme kesälukiota on suunnattu erityisesti pakolaistaustaisille nuorille. Näissä kesälukioissa tutustutaan omankielisten ohjaajien tuella opiskelu- ja työskentelymahdollisuuksiin Suomessa, opiskellaan suomea ja osallistutaan opinto-ohjaukseen.

 

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian tai viimeistään 1.3.2020 mennessä verkkohakulomakkeella. Huom! Osa paikoista täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä.

Ennen hakemista tutustu kesälukioihin ja katso sinulle sopivat kurssit etusivulta kesalukio.fi tai sivulta kesälukiot aineittain.

Lataa tai tulosta tämä työpaikkailmoitus

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Lataa [240.45 KB]