Uuden Lohjan seudun kesälukion haku nyt auki!

Kesällä 2018 järjestetään peräti kolmessa kesälukiossa eri puolilla Suomea lukioon valmentavaa opetusta englannista ja matematiikasta. Pirkanmaan ja Hämeen kesälukiossa voit valita Tehostartti lukioon -linjan, jossa treenaat A-englantisi ja/tai matematiikan (pitkän tai lyhyen) lukion vaatimalle lähtötasolle. Pohjoisessa Sallan kesälukion kansainvälisessä tunnelmassa voit harjoitella englantia sekä lukioon valmentavalla englannin kurssilla että keskustellessasi lukuisten muista maista tulleiden osallistujien kanssa.

Etelä-Suomessa Lohjan seudun kesälukio on niin uusi, ettei ehtinyt Kesälukiot 2018 -esitteeseenkään, mutta haku on nyt avattu. Tarjonnassa on lukiolaisille lakitiedon syventävä kurssi yhteiskuntaopista (YH4) sekä B1-ruotsin syventävä kurssi 5 (opiskelu- ja työelämää ruotsiksi), mutta myös lukioon siirtyville valmentavat kurssit A-englannista ja lyhyestä matematiikasta.

Kaikille kursseille voivat osallistua myös näistä lukioaineista kiinnostuneet aikuisopiskelijat.

Katso alta lukioon valmentavaa opetusta tarjoavat kesälukiot: