ROBOTIIKAN
KESÄLUKIO

Riihimäki
3.–7.6.2024

HUOMAA:Tämä kesälukio on peruttu liian vähäisen osallistujamäärän vuoksi.

ukioon siirtyvät, lukiolaiset ja muut toisen asteen opiskelijat

Täytä hakulomake 17.5. mennessä.

JÄRJESTÄJÄ
Riihimäen lukio

LISÄTIETOJA
Kari Jukarainen:
kari.jukarainen@riihimaki.fi, 040 330 4605

OSALLISTUMISMAKSU (lue lisää osallistumismaksusta):
50 € (sis. opetus, lounas, työskentelyvälineet, tietokone käyttöön kesälukion ajaksi tarvittaessa)

Huomaa, että tässä kesälukiossa ei poikkeuksellisesti ole majoitusmahdollisuutta.

Huom! Kesälukio järjestetään, mikäli osallistujia on vähintään 10. Kaikki hakijat eivät välttämättä mahdu mukaan.

HUOMAA:Tämä kesälukio on peruttu liian vähäisen osallistujamäärän vuoksi.

Tulevaisuuden työelämä vaatii vahvaa osaamista ja ymmärrystä robotiikasta. Riihimäen lukion robotiikan kesälukiossa rakennat tulevaisuuden taitoja ja opit ratkaisemaan käytännön haasteita robotiikan avulla!

Opiskelu on tekemällä oppimista ja ympäristönä on Riihimäen lukion robotiikkaluokka sekä Hämeen ammattikorkeakoulun robotiikkalabratilat.

Kesälukiossa opiskelet robotiikkaa suunnittelemalla, rakentamalla ja ohjelmoimalla robotteja. Lisäksi teemme vierailun yritykseen, jossa pääset tutustumaan robotiikkaan käytännössä. Pääset myös tutustumaan robotiikan korkeakouluopintoihin.

Kesälukio sisältää päivittäisen lounaan ja opiskeluun tarvittavat materiaalit.

Huomaathan, että kyseessä on päiväkesälukio, eikä siihen kuulu majoittumismahdollisuutta. Riihimäki on erinomaisten kulkuyhteyksien päässä lähikunnista.

Lähiopetusta on arkipäivisin viisi tuntia klo 8–16. Opintojakson laajuus on 38 oppituntia (2 opintopistettä).

TEEMAOPINNOT Robotiikka
Opintojakson aikana saat yleiset valmiudet ymmärtää robotiikkaa sen laajassa merkityksessä ja omaksut perustiedot robotiikasta. Lisäksi saat valmiudet robotiikan opiskeluun. Opintojakson jälkeen sinulla on hallussasi robotiikan yleissivistykseen tähtäävät perustiedot ja -käsitteet.