ROBOTIIKAN
KESÄLUKIO

Riihimäki
5.–15.6.2023

KOHDERYHMÄ
L
ukioon siirtyvät, lukiolaiset ja muut toisen asteen opiskelijat

KESÄLUKIOON HAKEMINEN
Täytä hakulomake 19.5. mennessä.

JÄRJESTÄJÄ
Riihimäen lukio

LISÄTIETOJA
Kari Jukarainen:
kari.jukarainen@riihimaki.fi, 040 330 4605

OSALLISTUMISMAKSU (lue lisää osallistumismaksusta):
150 € (sis. opetus, lounas, työskentelyvälineet, tietokone käyttöön kesälukion ajaksi tarvittaessa)

Huomaa, että tässä kesälukiossa ei poikkeuksellisesti ole majoitusmahdollisuutta.

Huom! Kesälukio järjestetään, mikäli osallistujia on vähintään 10. Kaikki hakijat eivät välttämättä mahdu mukaan.

Mikä on robotti? Miksi ja mihin robotiikkaa hyödynnetään? Miten robotit toimivat? Entä mitkä ovat robotiikan mahdollisuudet? Tervetuloa opiskelemaan robotiikan perusteita Riihimäelle!

Voit olla aloittelija robotiikan opinnoissa tai jo jonkin verran asiaan perehtynyt. Riihimäen lukiossa järjestettävä opintojakso robotiikan perusteista sopii kaikille. Opiskelu on sopivasti tasapainossa tekemällä oppimista sekä robotiikan teoriaa. Opiskeluympäristönä on ainutlaatuinen roboluokka, jossa käytössäsi on tarvittavat opiskeluvälineet.

Huomaathan, että kyseessä on päiväkesälukio, eikä siihen kuulu majoittumismahdollisuutta. Riihimäki on kuitenkin erinomaisten kulkuyhteyksien päässä lähikunnista.

Opetus

Lähiopetusta on arkipäivisin viisi tuntia klo 9–14 ja lisäksi omatoimista työskentelyä yhden opintopisteen verran. Opintojakson laajuus on 38 oppituntia (2 opintopistettä).

TEEMAOPINNOT Robotiikka
Opintojakson aikana saat yleiset valmiudet ymmärtää robotiikkaa sen laajassa merkityksessä ja omaksut perustiedot robotiikasta. Lisäksi saat valmiudet robotiikan opiskeluun. Opintojakson jälkeen sinulla on hallussasi robotiikan yleissivistykseen tähtäävät perustiedot ja -käsitteet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *