ABROAD
AT HOME
FESTIVAL

Helsinki 24.10.2020

Lukiolaiset, lukioon siirtyvät nuoret, muut toisen asteen opiskelijat ja aikuisopiskelijat

JÄRJESTÄJÄT
Kesälukioseura yhteistyössä Suomen Lukiolaisten Liiton (SLL) ja Finlands Svenska Skolungdomsförbund (FSS) kanssa

LISÄTIETOJA
Kesälukioseura ry,
puh. 09 686 0770,
toimisto (at) kesalukioseura.fi

ILMOITTAUTUMINEN
Tapahtumaan ilmoittaudutaan verkkolomakkeella. Ilmoittautuminen ei vielä auki.

OSALLISTUMISMAKSU (lue lisää)
Tapahtumaan pääsee mukaan pienellä ilmoittautumismaksulla, joka ilmoitetaan myöhemmin.

Suomen lukiolaisten liitto
FSS Finlands Svenska Skolungdomsförebund

Ulkomaan reissut jäävät monilla välistä vuonna 2020, ja ulkomaan kesälukiotkin peruuntuivat. Haluammekin nyt tarjota pettyneille lukiolaisille kansainvälisiä kokemuksia kotimaassa!

Abroad at Home Festival ammentaa Kesälukioseuran kurssien parhaasta annista ja kontakteista tuoden eri maiden ihmiset ja kulttuurit yhteen – ilman että kukaan joutuu matkustamaan maasta toiseen.

Ohjelma tulee koostumaan monista pienistä ohjelmaosioista, joihin voi osallistua, kuten haluaa.

Kokoamme ohjelmaan kiinnostavia luentoja, paneeleja, pelejä, tanssia, huumoria, ruokaa ja minikursseja. Haluamme, että tapahtuman henki on lämmin, vähän kotikutoinen ja kutsuva, niin että löydät uusia kavereita sekä mielenkiinnon kohteita ja opit takuulla uusia asioita maailman kulttuureista. Mukana voisi olla vaikkapa ceilidh-tanssia Skotlannista, historiaa ja luontoa Namibiasta, ruotsalaisia seurapelejä, Lähi-Idän kielten alkeiskursseja ja tapaksia Espanjasta.

Voit myös tulla festivaaleille tutustumaan Kesälukioseuraan ja kyselemään lisää ulkomaan kesälukioista tai opiskelusta ulkomailla, taikka ihan vain treenaamaan suullista kielitaitoasi!

Tapahtuman pääasiallinen kieli on englanti.

Päivitämme lisää tietoja tapahtumasta tälle sivulle sitä mukaa kun suunnittelu etenee.