Nedan på svenska / in English below

Kuinka pandemia vaikuttaa kesälukioihin

TÄMÄ TIEDOTE PYRITÄÄN PITÄMÄÄN AJANTASAISENA

Kesälukioseura seuraa COVID-19-pandemian tilannetta Suomessa ja maailmalla, ja noudattaa rajoituksia, ohjeita ja suosituksia. Pandemia aiheuttaa muutoksia kesälukiotarjontaan myös kesällä 2021.

Kesälukioissa noudatetaan tarvittaessa Opetus- ja kulttuuriministeriön ja Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen yleisiä ohjeita tartunnantorjunnasta oppilaitoksissa.

Muutoksia kesälukioihin 2021

Suurin osa kesälukioista pyritään järjestämään normaalisti. Seuraavia muutoksia on kuitenkin tiedossa:

ETÄOPETUKSENA

Normaalista poiketen:

TAUOLLA 2021

UUTTA OPETUSTA

• Kesälukioseura ja MAOL tarjoavat etäopetusta lukion matikan perusteisiin, kesällä 2021 myös lyhyen matikan opiskelijoille.
  • Kesälukioseura järjestää Helsingissä 23.10.2021 ulkomaan kesälukioista ja muista kursseista ammentavan uuden tapahtuman Abroad at Home Festival. Tule kansainvälistymään poistumatta Suomesta!
  • Kesälukioseura osallistuu myös 2021 Itämeripäivään to 26.8. tarjoamalla Itämeri-kesälukion innoittamia maksuttomia oppituntidemoja lukiolaisryhmille ja opettajille meriluonnon äärellä. Tule kokeilemaan ryhmän kanssa tai yksin, millaisen kenttätunnin voit sitoa Itämeren ekologiaan!

Jos sinulla on kysyttävää, voit aina olla yhteydessä Kesälukioseuraan:

Kesälukioseura ry
Mariankatu 7 C 1

Hur pandemin drabbar sommargymnasier

DENNA BULLETIN HÅLLAS UPPDATERAD

Sommargymnasiesamfundet övervakar COVID-19-pandemisituationen i Finland och världen över. Vi följer alla begränsningar, riktlinjer och rekommendationer. Det kommer att bli några förändringar i sommargymnasier 2021 på grund av pandemin.

Förändringar i sommargymnasier 2021

De flesta sommargymnasier kommer att ordnas som vanligt. Följande förändringar påverkar dock sommargymnasier 2021:

DISTANSUNDERVISNING

I undantagsfall:

PÅ PAUS 2021

NYTT PROGRAM

• Sommargymnasiesamfundet och MAOL kommer att erbjuda onlinekurser i grunderna i gymnasiematematik (nu också i kort matte) sommaren 2021.
  • Sommargymnasiesamfundet anordnar ett nytt evenemang Abroad at Home Festival i Helsingfors den 23 oktober 2021. Festivalen drar från sommargymnasier utomlands och andra Sommargymnasiesamfundets kurser. Kom och få nya internationella upplevelser utan att någonsin lämna Finland!
  • Sommargymnasiesamfundet deltar för andra året i Östersjödagen den 26 augusti. Vi kommer att erbjuda gymnasieelever och lärare demo-lektioner i ekologi, inspirerade av Itämeri-kesälukio.

Om du har några frågor, tveka inte att kontakta Sommargymnasiesamfundet.

Sommargymnasiesamfundet
Mariegatan 7 C 1
00170 Helsingfors
kesalukioseura.fi

How the pandemic affects summer high schools

THIS BULLETIN IS KEPT UP TO DATE

The Summer High School Association is monitoring the COVID-19 pandemic situation in Finland and worldwide. We will follow all restrictions, guidelines and recommendations. There will be some changes in the summer high school program in 2021 due to the pandemic.

Changes in summer high schools 2021

Most summer high schools will be organized as usual. However, the following changes affect summer high schools 2021:

ONLINE CLASSES

Exceptionally:

ON A BREAK 2021

NEW PROGRAM

• Kesälukioseura and MAOL will offer online classes in the basics of high school mathematics (now also in B-level math) in summer 2021.
  • Kesälukioseura will organize a new event called Abroad at Home Festival in Helsinki on the 23rd of October 2021. The festival draws from summer high schools abroad and other Kesälukioseura courses. Come and gain new international experiences without ever leaving Finland!
  • Kesälukioseura will participate for the second year in the Baltic Sea Day on Thursday the 26th of August. We will offer high school students and teachers demo field ecology lessons inspired by the Baltic Sea Summer High School.

If you have any questions, please don’t hesitate to contact the Summer High School Association:

Summer High School Association
Mariankatu 7 C 1