Kuinka pandemia huomioidaan kesälukioissa (in English below)

TÄMÄ TIEDOTE PYRITÄÄN PITÄMÄÄN AJANTASAISENA

Kesälukioseura seuraa COVID-19-pandemian tilannetta Suomessa ja maailmalla, ja noudattaa rajoituksia, ohjeita ja suosituksia.

Kesälukioiden järjestäminen

Kotimaan kesälukioihin voi ja kannattaa hakea edelleen normaalisti. Kotimaan kesälukioita pyritään järjestämään niin paljon kuin mahdollista, mahdollisuuksien mukaan tavallista pienemmilläkin ryhmäkoilla sekä mahdollisin muutoksin ohjelmassa, aikataulussa, majoituksessa ja järjestelyissä. Tiedostamme, että pitkän etäopetusjakson vuoksi moni opiskelija kaipaa tavallista kipeämmin harjoitusta ja vuorovaikutusta kesällä. Kesälukiot pyrkivät osaltaan vastaamaan tähän tarpeeseen, jos lähiopetusta kesällä vain on mahdollista järjestää. Monien kesälukioiden hakuaikoja on jatkettu ja uusia kurssejakin tarjolla.

Kesälukioissa noudatetaan Opetus- ja kulttuuriministeriön ja Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen yleisiä ohjeita tartunnantorjunnasta oppilaitoksissa.

Muutoksia kesälukioihin 2020

PYRITÄÄN JÄRJESTÄMÄÄN SUUNNITELLUSTI

AIKA MUUTTUNUT

• Kainuun kesälukio on myöhentänyt kursseja. Matematiikan opetus järjestetään 27.7.–6.8.2020 ja teatteri-ilmaisu 11.-17.7.2020 (haku päättyy 30.6.)
  • Päivölän Matematiikkalinjan kesälukukausi siirretään myöhemmäksi viikoille 28, 30, 32 and 33 (haku päättyy viikkoa ennen kutakin opiskeluviikkoa)

ETÄOPETUKSENA (tarkista alennetut osallistumismaksut)

PERUTTU

UUDET KURSSIT JA MUU OHJELMA

Jos sinulla on kysyttävää, voit aina olla yhteydessä Kesälukioseuraan:

Kesälukioseura ry
Mariankatu 7 C 1
toimisto@kesalukioseura.fi
kesalukioseura.fi

— —

How the pandemic is taken into account in summer high schools

THIS BULLETIN IS KEPT UP TO DATE

The Summer High School Association is monitoring the COVID-19 pandemic situation in Finland and worldwide. We will follow all restrictions, guidelines and recommendations. Summer high schools will be organized wherever possible, even with changes in dates, program, accommodation or group size.

Organizing summer high schools

You can still apply to summer high schools in Finland normally. Summer high schools in Finland will be organized wherever possible (and safe), with possible changes to dates, accommodation or program or even with a smaller group size. We are aware, that after a long period of remote teaching, many students are anxious for practical learning opportunities and interaction. Summer high schools both in Finland and abroad seek to meet this need, given that contact lessons will be allowed in the summer. Many application periods have been extended.

Changes in summer high schools 2020

AS PLANNED

POSTPONED

AS DISTANCE LEARNING (please check new course fees)