Kesälukioseura julistaa kesän 2019 kaikille kesälukiolaisille videokilpailun

Kuka hullu haluaa opiskella kesällä?
Millaista siellä kesälukiossa edes on?
Mitä muuta siellä tehdään kuin opiskellaan?
Mikä aiheuttaa hysteerisiä naurukohtauksia?
Millaisiin tyyppeihin kesälukiossa törmää?
Mitä yllättävää tai omituista siellä voi kokea?

Sinähän sen tiedät, kesälukiolainen. Kerro myös meille ja muille! Aihe on vapaa ja se voi olla ihan kreisikin. Valitse näkökulmasi ja editoi kesälukiokokemuksesi maksimissaan 2 minuutin videolle. Voittajalle on luvassa 300 € stipendi, jolla voi hyvittää osallistumismaksua tänä ja/tai ensi vuonna.

Palkinnot

Kilpailun voittaja palkitaan 300 €:n kesälukiostipendillä. Stipendi huomioidaan takautuvasti vuoden 2019 kesälukion osallistumismaksussa ja mahdollisen ylijääneen osan voi käyttää vuonna 2020. Lue lisää palkinnoista sekä videoiden ohjeet videokilpailun säännöistä.

Kilpailuun osallistuminen

Tutustu ensin huolella videokilpailun sääntöihin. Osallistu kilpailuun täyttämällä ilmoittautumislomake vaikka heti, mutta viimeistään 30.9.2019 mennessä. Ilmoittautumislomakkeen palauttaneille lähetetään ohjeet videon toimittamiseen. Ilmoittautuminen ei vielä sido sinua mihinkään eikä siinä tarvitse vielä ilmoittaa videon nimeä, joten ilmoittaudu rohkeasti, jos harkitset videon tekoa!

Lisätietoja

Kilpailua koskeviin tiedusteluihin vastaa: Juuli Jalavala Suunnittelija Kesälukioseura ry Mariankatu 7 C 1 00170 Helsinki puh. 09 – 6860 7718 juuli.jalavala (at) kesalukioseura.fi

Katso tästä viime kesän videokilpailutöitä:

https://youtu.be/zRCjj2XHPiU
Ensimmäinen sija
Tekijä: Jenna Kettunen
Kilpailutyön nimi: “Uutiset Gotlannista”
Voittajavideo hurmasi omaperäisellä ja humoristisella toteutuksellaan, joka ilmensi hyvin kurssilla opittua ja kesälukion luonnetta. Paneeliin vetosi uutislähetyksen hauska sarkastinen sävy sekä haastattelut. Kekseliäisyys, kesälukion näkyvyys ja hilpeä toteutus toivat voiton.
https://youtu.be/spKtdAug4RM
Toinen sija
Tekijä: Iida Hiironen
Kilpailutyön nimi: “Espanjan kesälukio 2018”
Video onnistui näyttämään menevän musiikin tahdissa hauskasti ja monipuolisesti sekä kesälukion opiskeluhetkiä että vapaa-aikaa. Videosta välittyi viehättävällä tavalla ryhmähenki ja tunnelma, ja tekstitykset auttoivat tulkitsemaan liikkuvaa kuvaa.
https://youtu.be/yz8BjFNMEAM
Kolmas sija
Tekijä: Hanna Jahkola
Kilpailutyön nimi: “Summer School in England”
Videossa oli näyttävästi tuotu esiin kesälukion kansainvälinen luonne ja siitä näkyi selvästi, kuinka hyvin kesälukiossa oli viihdytty. Uudet kaverit ja aktiivinen tekeminen olivat videon keskiössä.
https://youtu.be/PMRRYjEcNl0
Tekijä: Hannah Olin
Kilpailutyön nimi: “Kesälukio: once in a lifetime experience”
https://youtu.be/TyQFr_yWp2o
Tekijä: Jessica van Leeuwen
Kilpailutyön nimi: “Sommargymnasium”
https://youtu.be/4iLbQMlXXyg
Tekijä: Mira Partanen
Kilpailutyön nimi: “Namibia 2018”