Kokemuksia

Kemian kurssin lähtötasotestissä asetin itselleni kirjoitusten tavoitteeksi C:n, tänään sain ylioppilaskirjoitusten alustavat tulokset, joiden mukaan kokeeni lähti YTL:n vahvana E:nä. En voisi olla iloisempi!

Päätin mennä kemian intensiivikurssille, sillä minun on vaikea saada opiskeltua itsenäisesti. Kurssilla kerrattiin keskeiset asiat hyvin ja tiiviisti, ja sen ansiosta sain laajan käsityksen yo-tehtävistä ja niihin laskurutiinia.

Kurssilta sai kavereita, kun osallistui mukaviin yhteisiin iltaohjelmiin.

Tytti, Helsingin kesälukio II

Opiskelu kesälukiossa auttoi huimasti lukion opiskeluja. Kielitaito parani ja kesälukion jälkeen uskalsin puhua paljon enemmän Ruotsia. Aluksi jännitti, mutta kaikista meistä tuli hyviä ystäviä ja kesälukiosta lähteminen harmitti. Olemme silti edelleen yhteyksissä kesälukioporukan kanssa!

Venla, Språkbad på Gotland -kesälukio 2017

Kesänikin oli minulle hyödyllinen, koska sain suoritettua edellisvuoden hylätyn arvosanan ja sitä ei tarvinnut seuraavana vuonna koulussa enää opiskella. Kesälukiosta oli myös hyötyä abikurssin kannalta, joka auttaa kirjoituksissa. Kesälukiosta jäi hyvä mieli ja ruoka oli hyvää.

Annika, Tuusulanjärven kesälukio 2017